Voorheen Onlinewerkrooster

Tijdregistratie

Dankzij ons tijdregistratie app kan je werknemer zijn of haar aankomst- en vertrektijden digitaal registreren. Vergelijk ze met de planning om zo je volgende planning te optimaliseren. Met de GPS integratie koppel je makkelijk de werktijden aan hun locatie.

tijdregistratie app login pagina

GPS tracking

Bij het in- en uitklokken kan onze software de GPS-locatie van je medewerkers registreren. Je kan deze gegevens dan raadplegen in je database.

Digitale tikklok of via vingerscan

Tijdregistratie is je input voor de loonverwerking. Maak het je daarom zo makkelijk mogelijk en werk met de digitale tijdregistratie module. Onze tikklok werkt met eender welke tablet, smartphone of pc, u hoeft geen extra dure hardware aan te schaffen noch installatiekosten te betalen.

Om nog veiliger aan de slag te gaan kan je ook laten intikken via fingerprint! Ons inhouse team van techniekers zorgt voor de plaatsing en opstart van jouw vingerscan toestel.

tijdregistratie via vingerscan

Overuren berekening

Bij het afsluiten van de werkweek worden automatisch de overuren van het personeels berekend. Hierbij houden we rekening met feestdagen en afwezigheden van het personeel.

Melding bij laattijdigheid

Krijg automatisch een melding wanneer een personeelslid te laat is met inklokken of vergeten is uit te klokken. Zo weet je, ook al ben je niet in je zaak, of je personeel aanwezig is.

Overzicht werkuren via app

Bied je werknemers een digitaal overzicht van hun werkuren, altijd en overal beschikbaar via de mobiele applicatie.

Waarom investeren in tijdregistratie een goed idee is

Eenvoudig gepresteerde uren registreren

Geen gedoe met Excel-lijstjes of zelfs papier, maar één tool die iedereen binnen het bedrijf gebruikt. Met die tool is het heel eenvoudig uren te registreren. Zeker met een app kan het om het even waar en wanneer.

Foutloze loonverwerking

Door het accuraat verzamelen van gepresteerde uren wordt de foutenmarge op je loonberekening beduidend kleiner. Zo besteed je minder tijd aan het oplossen van foute loonberekeningen, krijg je minder gefrustreerd personeel en kan je die gewonnen tijd gebruiken voor andere zaken.

Flexibiliteit en vertrouwen voor werknemers

Door gebruik te maken van tijdregistratie kan je veel meer flexibiliteit geven aan je werknemers. Je bepaalt zelf vanaf wanneer werknemers uren kunnen registreren, ideaal voor vroege vogels of late werkers. Doordat elke werknemer uren moet registreren, creëer je als werkgever een gevoel van vertrouwen op de werkvloer en wordt er niet raar opgekeken als mensen wat vroeger vertrekken.

Duidelijkheid als werkgever

Door de accurate tijdregistratie heb je een duidelijk overzicht van personeelskosten, omzet en kan je bijsturingen doen naar toekomstige offertes of projecten als je ziet dat voor bepaalde taken minder tijd nodig is dan verwacht.

Snel spotten van problemen

Als werknemers het even laten hangen, kan je via tijdregistratie snel optreden bij bijvoorbeeld laattijdigheid of wanneer iemand niet voldoende uren presteert. Door er op tijd bij te zijn, vermijd je grotere problemen.

Heb je een vraag over flexibele personeelsplanning?
Wij helpen je graag!